Ürün Detayı

DSV(V) Serisi / Vakumlu Tip Yüksek Hızlı Dissolver


Ürün Kodu: 152-1-02-02

DSV(V) serisi Vakumlu Tip Dissolver'lar  500,000 (cP) gibi oldukça yüksek viskoziteli ürünlerin hazırlanmasında kullanılmak için dizayn edilmiş makinalardır. Ayrıca, proses esnasında ürünün hava ile temasının tamamen kesilmesi gereken durumlarda etkin bir şekilde kullanılırlar.

Her ne kadar gövde tipleri standard DSV serisi Dissolver'lara benzese de, konstrüksiyon parametreleri, üretim kapasitesine göre motor güçleri gibi değerler karşılaştırıldığında vakumlu Dissolver'ların oldukça farklı özellikler sergilediği görülebilmektedir.

DSV (V) serisi vakumlu Dissolver'lar, minimum opsiyonel ekipman ile komple standart bir paket halinde sunulmaktadır.

- Makina üzerindeki tüm standart ekipman yüksek viskoziteli ürünler ile en zor karıştırma ve dispersiyon koşullarında karşılaşılabilecek durumların üstesinden gelebilecek şekilde makinaya monte edilmiştir.

- Hareketli kazanlar için dizayn edilmişlerdir ve her makina kendine özel, vakuma uygun, çift cidarlı, komple paslanmaz çelik ürün hazırlama kazanı ile birlikte teslim edilmektedir. 

- Proses esnasında, vakum altında, karıştırıcı diskin belirli limitler dahilinde yukarı-aşağı hareket ettirilebilir olması özelliği, DSV (V) serisi vakumlu Dissolver'lar için standart olarak sunulmaktadır.

- 500,000 (cP) değerlerine ulaşan oldukça yüksek viskoziteli ürünlerin hazırlanmasında etkin kullanım sağlanmaktadır.

- Güçlü ve güvenilir hidrolik mengene sistemi standarttır.

- Kazanın makinaya her yanaşmasında otomatik olarak mil merkezine çekilmesini sağlayan kazan merkezleme sistemi standarttır.

- 6 / 8 mm paslanmaz çelikten mamül özel, torisferik bombeli vakum kapağı. Kapak üzerinde pencereli "manhole", muhtelif bağlantılar için farklı çaplarda bağlantı elemanları, kazan aydınlatması, mekanik vakum saati, hava emiş valfi, vb. bulunmaktadır.

- Proses esnasında kazan içerisindeki vakumu koruyabilmek için  etkin ana mil sızdırmazlık sistemi.

- Kazandan emilebilen malzemelerin vakum pompasına kaçmasını engellemek için "Drenaj sistemi".

- Gövde üzerine monteli, fonksiyonel, buton ve TFT-LCD kumandalı kontrol paneli. DSV (V) serisi vakumlu Dissolver'larda PLC kontrol sistemi standart olarak sunulmaktadır. Gözlemlenen ve ayarlanabilen proses parametreleri, makina motorlarının durumu, toplam çalışma ve proses süreleri (proses süresi ayarlanabilmektedir), ürün sıcaklık kontrolü, vb. olarak sıralanabilir.

- DSV (V) serisi Dissolver'larda "Otomatik Vakum Kontrol Sistemi" standart özellik olarak sunulmaktadır. Kazan içerisinden elektronik olarak ölçülen vakum değeri, PLC kontrol sistemi sayesinde bir minimum ve maksimum değere ayarlanabilmekte, değişen vakum bu değerlere ulaşınca vakum pompasının otomatik olarak çalışması ve durması sağlanmaktadır. Bu şekilde ayarlanan ve belli bir seviyede sabit tutulan vakum sayesinde makina operatörünün vakum pompasına manuel olarak müdahale etmesi zorunluluğu ortadan kalkmaktadır. Ayrıca, vakum pompası proses esnasında sürekli olarak çalışır vaziyette olmayacağından enerji sarfiyatı da sağlanmaktadır.

- Kazan cidarına göre açısını kendisi ayarlayabilen "Self Aligning" kazan kenar sıyırıcı sistemi standarttır.

- Maksimum çalışma güvenliği için elektriksel güvenlik donanımı standarttır.

- Hızlı hareket eden parçalar yüksek dayanımlı malzemelerden, ürünle temas eden tüm makina parçaları da paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

- Üst gövde iniş kalkışı elektro hidrolik kontrollüdür.

- Kolay kullanımlı hız kontrol sistemi frekans konvertörü vasıtası ile çalışmaktadır.

 


MODEL DSV-250V DSV-500V DSV-1000V DSV-1500V
ANA MOTOR GÜCÜ 18,5 - 22 kW 30 - 37 kW 45 - 55 kW 75 - 90 kW

NET BATCH KAPASİTESİ

250 LT 500 LT 1000 LT 1500 LT
ANA MİL HIZ ARALIĞI 0 - 2200 d/d 0 - 1500 d/d 0 - 1500 d/d 0 - 1200 d/d

 

 

 

- Zone1 için komple Ex-Proof makina üretimi  [ ATEX IIG IIB T4 Gb - 2014 / 34 / AB / Madde 15.1.b(2) ]

- Yüksek viskoziteli ürünlerin dolumu için Hidrolik Boşaltma Presleri