Ürün Detayı

DSV(P) Serisi / Platform Tipi Yüksek Hızlı Dissolver


Ürün Kodu: 152-1-01-03

DSV(P) Serisi Platform Tipi Dissolver'lar, müşterilerimizin Kütle Üretim ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edilmiş, tamamen firmaya ve ürüne özel makinalardır.

Çalışılmak istenen ürün hacmine, ürün tipine, üretim kapasitesine ve kurulacak tesisin yerleşim planına  göre dizayn edilirler. 

Hassas, güvenilir ve maksimum kapasitede sonuçlar elde edebilmek için her makina, üzerinde çalışacağı platform ve ürün hazırlama kazanları ile birlikte komple paket halinde imal edilir.

Tek, çift veya üç kazanlı olarak dizayn edilebilirler ve pratikte 3000 LT ve üzeri net batch / kazan kapasiteleri için üretilirler.

Siparişi alınan her makina öncelikle müşteriye özel olarak projelendirilir ve tüm detaylar CAD ortamında netleştirildikten sonra üretime geçilir. Projelendirme esnasında, müşterilerimizin hammadde stoklama, sıvı dolum ve toz dolum gibi talepleri de göz önüne alınarak dizayn yapılır ve içerisinde çalışacağı tesise tam entegre bir sistem halinde teslim edilir.

Genel Özellikler:

- Yüksek miktarlarda üretim yapabilecek konstrüksiyonda rijid ve güvenilir Dissolver gövde dizaynı. ( Makina gövdesi çalışacağı platformun merkezinde bulunmaktadır, ancak dikey statik yük platfoma değil, zemine iletilmektedir. )

- HEB / HEA ve diğer muhtelif profillerden mamül güçlü, vibrasyona mukavim  çelik konstrüksiyon çalışma platformu.  ( Komple demonte edilebilir yapıdadır )

- Komple paslanmaz çelik, su soğutması için yarım boru serpantin sargılı ürün hazırlama kazanları. ( Platform, kazanların dikey statik yükleri de zemine iletilecek şekilde dizayn edilmiştir )

- Pnömatik kontrollü, komple paslanmaz çelik, torisferik bombeli, muhtelif DN bağlantı flanşları akuple, "Tam sızdırmaz" kazan kapak sistemi.

- Standart "Self-Aligning" kazan kenar sıyırıcı sistemi.

- Üst gövde dönüş hareketi için elektro-hidrolik kontrollü, tam otomatik kafa dönüş ve merkezleme sistemi.

- Loadcell tartım sistemine uygun yapıda kazan ayak - platform karkas konstrüksiyonu. ( Loadcell tartım sistemi opsiyoneldir )

- Platform üstü kontrol panosu. Sistem komple PLC kontrollüdür. Makina çalışma parametreleri, ürün sıcaklıkları, çalışma süreleri ve diğer parametreler TFT-LCD ekran üzerinden gözlemlenip ayarlanabilmektedir.

- Opsiyonel olarak Loadcell tartım sistemi akuple edilmiş makinalarda kazan dolum kontrolü için tüm değerler, makina kontrol panosu üzerinden ayarlanıp kontrol edilebilmektedir.

- Opsiyonel olarak "Komple Vakumlu" olarak dizayn edilmiş makinalarda, makina kontrol sistemine akuple "Vakum Otomasyonu" sistemi mevcuttur.

 

 

 


MODEL DSV-3000P DSV-4000P DSV-5000P
ANA MOTOR GÜCÜ
(YOĞUNLUK VE VİSKOZİTEYE 
GÖRE DEĞİŞEBİLİR )
55 - 90 kW 75 - 110 kW > 90 - 110 kW
NET BATCH KAPASİTESİ
( FARKLI HACİMLERE GÖRE
DİZAYN YAPILABİLİR )
3000 LT 4000 LT > 5000 LT

 

 

- Zone1 için komple Ex-Proof makina üretimi  [ ATEX IIG IIB T4 Gb - 2014 / 34 / AB / Madde 15.1.b(2) ]

- Vakum altında gerçekleşmesi gereken prosesler için komple vakumlu makina dizaynı.

- Loadcell tartım sistemi